Фінанси, банківська система та страхування в Україні: стан, проблеми та перспективи розвитку в кризовій економіці - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: 1. Стратегічні перспективи функціонування фінансової системи національних економік. 2. Вектори розвитку банківської системи та фондового ринку. 3. Управління підприємствами реального cектору економіки. 4. Розвиток страхового ринку: інтеграційні та глобалізаційні аспекти. 5. Фінансово-економічне забезпечення сталого розвитку аграрної сфери. 6. Цифрова трансформація фінансового сектору. Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: 1. Stratehichni perspektyvy funktsionuvannia finansovoi systemy natsionalnykh ekonomik. 2. Vektory rozvytku bankivskoi systemy ta fondovoho rynku. 3. Upravlinnia pidpryiemstvamy realnoho cektoru ekonomiky. 4. Rozvytok strakhovoho rynku: intehratsiini ta hlobalizatsiini aspekty. 5. Finansovo-ekonomichne zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoi sfery. 6. Tsyfrova transformatsiia finansovoho sektoru.
Finansy, bankivska systema ta strakhuvannia v Ukraini: stan, problemy ta perspektyvy rozvytku v kryzovii ekonomitsi
Keywords: перспективи фінансової системи; perspektyvy finansovoi systemy; розвиток банківської системи та фондового ринку; rozvytok bankivskoi systemy ta fondovoho rynku; управління підприємствами; upravlinnia pidpryiemstvamy; інтеграційні та глобалізаційні аспекти страхового ринку; intehratsiini ta hlobalizatsiini aspekty strakhovoho rynku; забезпечення сталого розвитку аграрної сфери; zabezpechennia staloho rozvytku ahrarnoi sfery; цифрова трансформація фінансового сектору; tsyfrova transformatsiia finansovoho sektoru