Молодь, наука, бізнес: традиційні й нові аспекти досліджень - (:unkn) unknown (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Збірник містить матеріали за такими тематичними напрямами: 1. Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок. 2. Облік, аудит, оподаткування та управління фінансово-економічною безпекою. 3. Інформаційні системи і технології. 4. Мовно-професійна підготовка фахівців: лінгвальний, соціальний, когнітивний, комунікативний, культурний аспекти. Zbirnyk mistyt materialy za takymy tematychnymy napriamamy: 1. Finansy, bankivska sprava, strakhuvannia ta fondovyi rynok. 2. Oblik, audyt, opodatkuvannia ta upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu. 3. Informatsiini systemy i tekhnolohii. 4. Movno-profesiina pidhotovka fakhivtsiv: linhvalnyi, sotsialnyi, kohnityvnyi, komunikatyvnyi, kulturnyi aspekty.
Molod, nauka, biznes: tradytsiini y novi aspekty doslidzhen
Keywords: фінанси, банківська справа; finansy, bankivska sprava; страхування та фондовий ринок; strakhuvannia ta fondovyi rynok; облік, аудит, оподаткування; oblik, audyt, opodatkuvannia; управління фінансово-економічною безпекою; upravlinnia finansovo-ekonomichnoiu bezpekoiu; інформаційні системи і технології; informatsiini systemy i tekhnolohii; мовно-професійна підготовка фахівців; movno-profesiina pidhotovka fakhivtsiv; лінгвальний, соціальний, когнітивний, комунікативний, культурний аспекти; linhvalnyi, sotsialnyi, kohnityvnyi, komunikatyvnyi, kulturnyi aspekty