Ефективність нульового обробітку ґрунту і прямої сівби при вирощуванні зернових культур в Степу - Цилюрик, Олександр Іванович; Tsyliuryk, Оleksandr; Горбатенко, Андрій Іванович; Horbatenko, Andriy; Горобець, А.Г.; Gorobets, A. (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2013)
Вивчено агроекономічні аспекти нульового обробітку ґрунту при вирощуванні озимої пшениці та кукурудзи на зерно. Встановлено доцільність прямої сівби зернових культур з точки зору економії палива та зменшення затрат праці. Agroeconomic aspects of zero tillage in winter wheat and maize cultivation have been studied. The expediency of direct sowing of cereals from the point of view is established saving fuel and reducing labor costs.
Efficiency of zero tillage and direct sowing in growing cereals in the Steppe
Keywords: нульовий обробіток ґрунту; zero tillage; пряма сівба; direct sowing; озима пшениця; winter wheat; кукурудза; corn; фактори родючості; fertility factors; забур’яненість; weeds