Вплив мотиваційних чинників на підвищення продуктивності праці в аграрному підприємстві - Дьяченко, Ніна Констянтинівна; Diachenko, N.; Лапа, В. О. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2016)
Стаття присвячена встановленню взаємозв'язку між показниками продуктивності праці та оплати праці аграрних працівників. Виявлено мотиваційні чинники, що впливають на зростання продуктивності сільськогосподарської праці. За допомогою статистичних методів дослідження обгрунтовано доцільність прийняття подальших управлінських рішень щодо вдосконалення мотиваційного менеджменту аграрних підприємств. The article is devoted to the relationship between labor productivity and wages of agricultural workers. Discovered motivational factors affecting the growth of productivity of agricultural labor. Using statistical research methods expediency for further management decisions for improving the motivational management of agricultural enterprises.
Influrnce motivational factor in increasing productivity in agricultural enterprises
Keywords: мотивація; motivation; оплата праці; wages; продуктивність праці; productivity; аналітичне вирівнювання; analytical alignment; кореляційний зв'язок; correlation