Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці - Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergіy (НТУ "ХПІ", 2017)
Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології.
Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat
Keywords: хліб; bread; диспергована зернова маса; dispersed grain mass; пшениця; wheat; плазмохімічно активована вода; plasma-chemically activated water; технологія; technology