Оцінювання технічного стану конструкцій будівлі насосної станції Кайдацької насосно-фільтрувальної станції м. Дніпра - Колохов, В. В.; Kolokhov, V.; Мороз, Ліна Вікторівна; Moroz, Lina; Гришко, Ганна Миколаївна; Hryshko, Hanna (My University, 2021)
В статті представлено матеріали, щодо обстеження стану конструкцій будівлі насосної Кайдацької насосно-фільтрувальної станції м. Дніпро. Метою роботи є діагностика технічного стану будівельних конструкцій насосної станції за рахунок проведення інженерно-технічного обстеження будівлі. The paper presents materials on a condition survey of structures of the pump house building of Kaidatska Pump and Filter Station in Dnipro. The aim of the paper is to conduct technical condition diagnostics of the building structures of the pump station by conducting an engineering survey of the building.
Technical condition assessment of structures of a pump house building of kaidatska pump and filter station in Dnipro
Keywords: обстеження; survey; технічний стан; technical condition; споруда; structure; будівля; building; конструкція; construction; діагностика; diagnostics