Особливості росту та розвитку кукурудзи залежно від густоти стояння рослин і удобрення в умовах фермерського господарства «Восход» Дніпропетровського району Дніпропетровської області». - Пустовойт, Олександр Олександрович; Pustovoyt, Olexandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Мета роботи: вивчити процеси росту й розвитку рослин, формування ними врожайності та якості зерна кукурудзи під впливом густоти стояння рослин та фонів живлення в умовах фермерського господарства «Восход» Дніпропетровського району Дніпропетровської області.Meta roboty: vyvchyty protsesy rostu y rozvytku roslyn, formuvannya nymy vrozhaynosti ta yakosti zerna kukurudzy pid vplyvom hustoty stoyannya roslyn ta foniv zhyvlennya v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Voskhod» Dnipropetrovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti.
Osoblyvosti rostu ta rozvytku kukurudzy zalezhno vid hustoty stoyannya roslyn i udobrennya v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Voskhod» Dnipropetrovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti»
Keywords: кукурудза; corn; густота стояння рослин; standing density of plants; врожайність; yield; добрива; fertilizers