Сучасні теорії конкурентоспроможності підприємства - Луценко, О.; Lutsenko, O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Конкуренція є наразі однією з найпопулярніших і обговорюваних проблем. А механізми формування ефективних підходів до вибору конкурентних переваг є найбільш актуальними в економічному середовищі. Отже, в сучасному світі є багато теорій конкурентоспроможності підприємства. Однак є очевидним, що саме підприємства, які використовують кризи собі на користь, підприємства, які дбають про своє майбутнє, цінять своїх співробітників та знаходяться в постійному еволюційному розвитку мають набагато більше шансів вижити та бути конкурентоспроможними на ринку, аніж компанії, які віддають перевагу застарілим методам ведення бізнесу та гри в цілому. Konkurentsiia ye narazi odniieiu z naipopuliarnishykh i obhovoriuvanykh problem. A mekhanizmy formuvannia efektyvnykh pidkhodiv do vyboru konkurentnykh perevah ye naibilsh aktualnymy v ekonomichnomu seredovyshchi. Otzhe, v suchasnomu sviti ye bahato teorii konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. Odnak ye ochevydnym, shcho same pidpryiemstva, yaki vykorystovuiut kryzy sobi na koryst, pidpryiemstva, yaki dbaiut pro svoie maibutnie, tsiniat svoikh spivrobitnykiv ta znakhodiatsia v postiinomu evoliutsiinomu rozvytku maiut nabahato bilshe shansiv vyzhyty ta buty konkurentospromozhnymy na rynku, anizh kompanii, yaki viddaiut perevahu zastarilym metodam vedennia biznesu ta hry v tsilomu.
Suchasni teorii konkurentospromozhnosti pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; конкурентоспроможність; konkurentospromozhnist; методи ведення бізнесу; metody vedennia biznesu