Економічна сутність управління витратами підприємства - Шутько, Тетяна Ігорівна; Shutko, T. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
У статті розглянуто систему управління витратами, проаналізовано сучасні методи управління витратами підприємства та встановлено необхідність індивідуального підходу до вибору систем управління витратами підприємств. Визначено, що формування та вдосконалення механізму управління витратами потребує пошуку наукових підходів стосовно вибору методів впливу на процес формування витрат виробництва. The article considers system management costs, analyzes modern methods of cost management company and the necessity of individual approach to the choice of management costs. Determined that the formation mechanism and improve cost management needs to find scientific approaches to the choice of methods of influence on the process of production costs.
The economic substance of enterprise cost management
Keywords: витрати; costs; конкурентоспроможність; competitiveness; методи; methods; підприємство; enterprise; принципи; principles; процес; process; розвиток; development; управління витратами; cost management; функції; functions