Ефективність елементів технологій вирощування гібридів кукурудзи на зерно в умовах Державна Установа Інститут зернових культур НААН - Майстришин Роман Миколайович; Maistryshyn, Roman (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Розроблені і впроваджені у виробництво ефективні елементи технології вирощування кукурудзи, що дозволяють збільшити врожайність на 3 -8% залежно від варіанту досліда. Результати досліджень пройшли виробничу перевірку в умовах Державної установи Інституту зернових культур Національної академії аграрних наук України. Rozrobleni i vprovadzheni u vyrobnytstvo efektyvni elementy tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy, shcho dozvoliaiut zbilshyty vrozhainist na 3 -8% zalezhno vid variantu doslida. Rezultaty doslidzhen proishly vyrobnychu perevirku v umovakh Derzhavnoi ustanovy Instytutu zernovykh kultur Natsionalnoi akademii ahrarnykh nauk Ukrainy.
Efektyvnist elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia hibrydiv kukurudzy na zerno v umovakh Derzhavna Ustanova Instytut zernovykh kultur NAAN
Keywords: технології вирощування кукурудзи; tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy; формування врожаю кукурудзи; formuvannia vrozhaiu kukurudzy; гібриди кукурудзи; hibrydy kukurudzy; методи агротехніки; metody ahrotekhniky; ефективність вирощування кукурудзи; efektyvnist vyroshchuvannia kukurudzy