Вплив на довкілля м. Житомира діяльності кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» - Биваліна, Юлія Євгенівна; Byvalina, Yuliia (ДДАЕУ, 2023)
Метою даної роботи є оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» на довкілля м. Житомир. Об’єкт дослідження – масштаб впливу діяльності кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» на довкілля м. Житомир. Предмет дослідження - аналіз даних щодо утворення та надходження в довкілля забруднюючих речовин, які утворюються в наслідок діяльності кондитерської фабрики «Житомирські ласощі». Metoiu danoi roboty ye otsinka vplyvu diialnosti kondyterskoi fabryky «Zhytomyrski lasoshchi» na dovkillia m. Zhytomyr. Obiekt doslidzhennia – masshtab vplyvu diialnosti kondyterskoi fabryky «Zhytomyrski lasoshchi» na dovkillia m. Zhytomyr. Predmet doslidzhennia - analiz danykh shchodo utvorennia ta nadkhodzhennia v dovkillia zabrudniuiuchykh rechovyn, yaki utvoriuiutsia v naslidok diialnosti kondyterskoi fabryky «Zhytomyrski lasoshchi».
Vplyv na dovkillia m. Zhytomyra diialnosti kondyterskoi fabryky «Zhytomyrski lasoshchi»
Keywords: кондитерське виробництво; kondyterske vyrobnytstvo; санітарно-захисна зона; sanitarno-zakhysna zona; атмосферне повітря; atmosferne povitria; водне середовище; vodne seredovyshche; ґрунти; grunty; флора та фауна; flora ta fauna; відходи; vidkhody; природоохоронні зони; pryrodookhoronni zakhody