Особливості обліку і оподаткування послуг суб’єктів готельного бізнесу - Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
Розглянуті особливості обліку і оподаткування послуг суб’єктів готельного бізнесу. Rozghlianuti osoblyvosti obliku i opodatkuvannia posluh subiektiv hotelnoho biznesu.
Osoblyvosti obliku i opodatkuvannia posluh subiektiv hotelnoho biznesu
Keywords: готельний бізнес; hotelnyi biznes; облік і оподаткування послуг; oblik i opodatkuvannia posluh; особливості; osoblyvosti