Розвиток публічного управління охороною природного середовища в Україні на регіональному рівні - Конівць, Тимофій Євгенович; Konivts, Tymofii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження - процеси формування, реалізації та удосконалення публічного управління охороною природного середовища. Предмет дослідження - розвиток публічного управління охороною природного середовища в Україні на регіональному рівні. Метою роботи - є теоретичне узагальнення змісту і формулювання практичних пропозицій щодо розвитку публічного управління охороною природного середовища в Україні на регіональному рівнію. Obiekt doslidzhennia - protsesy formuvannia, realizatsii ta udoskonalennia publichnoho upravlinnia okhoronoiu pryrodnoho seredovyshcha. Predmet doslidzhennia - rozvytok publichnoho upravlinnia okhoronoiu pryrodnoho seredovyshcha v Ukraini na rehionalnomu rivni. Metoiu roboty - ye teoretychne uzahalnennia zmistu i formuliuvannia praktychnykh propozytsii shchodo rozvytku publichnoho upravlinnia okhoronoiu pryrodnoho seredovyshcha v Ukraini na rehionalnomu rivniiu.
Rozvytok publichnoho upravlinnia okhoronoiu pryrodnoho seredovyshcha v Ukraini na rehionalnomu rivni
Keywords: публічне управління та адміністрування; public management and administration; екологічна політика; environmental policy; environmental policy; environmental protection; сталий розвиток; sustainable development; регіональне управління; regional governance; екологічна безпека; environmental security; місцеве самоврядування; local self-government; підвищення ефективності управлінських рішень; efficiency of management decisions