Удосконалення менеджменту виробничих бізнес-процесів у фермерському господарстві - Берестовська, Анастасія Андріївна; Berestovska, Anastasiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: система менеджменту бізнес-процесів у фермерському господарстві "Тандем-Агро" Павлоградськог о району Дніпропетровської області. Предмет дослідження: теоретичні та практичні аспекти управління виробничими бізнес-процесами в умовах аграрної сфери економіки. Метою роботи є аналіз поточного стану виробничих процесів у конкретному аграрному підприємстві з метою ідентифікації проблемних аспектів та розробки ефективних стратегій та рекомендацій їх удосконалення. Obiekt doslidzhennia: systema menedzhmentu biznes-protsesiv u fermerskomu hospodarstvi "Tandem-Ahro" Pavlohradskoh o raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Predmet doslidzhennia: teoretychni ta praktychni aspekty upravlinnia vyrobnychymy biznes-protsesamy v umovakh ahrarnoi sfery ekonomiky. Metoiu roboty ye analiz potochnoho stanu vyrobnychykh protsesiv u konkretnomu ahrarnomu pidpryiemstvi z metoiu identyfikatsii problemnykh aspektiv ta rozrobky efektyvnykh stratehii ta rekomendatsii yikh udoskonalennia.
Udoskonalennia menedzhmentu vyrobnychykh biznes-protsesiv u fermerskomu hospodarstvi
Keywords: процеси; processes; бізнес; business; менеджмент; management; виробництво; production; операції; operations; програма; program