Удосконалення управління маркетинговою діяльністю підприємства - Сесь, Ольга Віталіївна; Ses, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних аспектів управління маркетинговою діяльністю підприємства та розробка пропозицій щодо удосконалення маркетингової діяльності підприємства, що надає кейтерингові послуги. Для досягнення поставленої мети важливим є виконання наступних завдань: - розкрити теоретичні основи управління маркетинговою діяльністю підприємства; - надати організаційно-економічна характеристика ФОП «САВЧУК»; - проаналізувати маркетингове середовище підприємства; - оцінити ефективності маркетингової діяльності ФОП «САВЧУК»; - запропонувати напрямки удосконалення управління маркетинговою діяльністю ФОП «САВЧУК». Об’єкт дослідження є маркетингова діяльність підприємства. Предмет дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти управління маркетинговою діяльністю ФОП «САВЧУК». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye uzahalnennia teoretychnykh aspektiv upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva ta rozrobka propozytsii shchodo udoskonalennia marketynhovoi diialnosti pidpryiemstva, shcho nadaie keiterynhovi posluhy. Dlia dosiahnennia postavlenoi mety vazhlyvym ye vykonannia nastupnykh zavdan: - rozkryty teoretychni osnovy upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva; - nadaty orhanizatsiino-ekonomichna kharakterystyka FOP «SAVChUK»; - proanalizuvaty marketynhove seredovyshche pidpryiemstva; - otsinyty efektyvnosti marketynhovoi diialnosti FOP «SAVChUK»; - zaproponuvaty napriamky udoskonalennia upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu FOP «SAVChUK». Obiekt doslidzhennia ye marketynhova diialnist pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia ye teoretyko-metodychni ta praktychni aspekty upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu FOP «SAVChUK».
Udoskonalennia upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; маркетингова діяльність; marketynhova diialnist; удосконалення управління; udoskonalennia upravlinnia