Аналіз маркетингової діяльності підприємств в умовах кризи. - Кравець, Ольга Василівна; Kravets, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
У тезі розглядаються стратегічні завдання збереження та розвитку бізнес-структур як основи економічної стабільності держави. Особливу увагу приділено трансформації підходів до маркетингової діяльності підприємств в умовах кризи, а також розроблення та впровадження ефективних маркетингових рішень, спрямованих на активізацію інтересу споживачів, розширення цільової аудиторії та збільшення обсягів реалізації продукції та послуг. Запропоновано перспективні напрями досліджень та вивчення питань оцінювання результативності маркетингової діяльності в соціальних мережах в умовах економічної нестабільності. The thesis considers the strategic objectives of preserving and developing business structures as the basis of the economic stability of the state. Particular attention is paid to the transformation of approaches to the marketing activities of enterprises in times of crisis, as well as the development and implementation of effective marketing solutions aimed at stimulating consumer interest, expanding the target audience and increasing the volume of sales of products and services. Promising areas of research and studying the issues of assessing the effectiveness of marketing activities in social networks in times of economic instability are proposed.
Analysis of marketing activities of enterprises in times of crisis.
Keywords: маркетинг; marketing; аналіз; analysis; бізнес; business; ринок; market; попит; demand