Співпраця наукової бібліотеки та факультетів ДДАЕУ в проведенні кураторських годин, як одного із засобів виховання духовних цінностей у студентів-аграріїв - Прудка, Людмила Євгеніївна; Prudka, Liudmyla (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2015)
Стаття висвітлює основні креативні форми і методи співпраці наукової бібліотеки та кураторів студентських груп, які сприяють формуванню цілісної і гармонійно розвиненої та суспільно активної особистості з високим рівнем національної свідомості, політичної культури та виховують високі почуття патріотизму, людяності, любові до вибраної професії, естетичного сприйняття навколишнього світу. The article highlights the main creative forms and methods of cooperation of the scientific library and curators of student groups that contribute to the formation of a coherent and harmonious way a developed and socially active person with a high level of national consciousness, political culture and cultivate high feelings of patriotism, humanity, love for the chosen profession, the aesthetic perception of the surrounding world.
Cooperation of the scientific library and faculty DDAEU in the curatory hours, as one of the means education of spiritual values to students-agraries
Keywords: співпраця бібліотеки; library cooperation; читацькі об’єднання; readers' associations; кураторські години; curatorial hours; краєзнавство; regional studies