Прикладні аспекти та математичні моделі при підготовці фахівців інженерних спеціальностей в аграрному секторі - Дьяченко, Ніна Костянтинівна; Diachenko, Nina; Бондар, Богдан Олегович; Bondar, Bogdan (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, 2020)
В доповіді розглянуто значення фундаментальних дисциплін і, зокрема, математики, при підготовці фахівців інженерних спеціальностей. Наведені деякі задачі прикладного характеру для різних груп інженерних та інших спеціальностей. The value of fundamental disciplines and, in particular, mathematics is considered in a lecture, at preparation of specialists of engineering specialities. Some tasks over of the applied character are brought for the different groups of engineering and other specialities.
The applied aspects and mathematical models are at preparation of specialists of engineering specialities in an agrarian sector
Keywords: математичні моделі при підготовці фахівців інженерних спеціальностей; mathematical models at preparation of specialists of engineering specialities; диференціальні рівняння; differential equalizations; математична статистика; mathematical statistics; елементи теорії ймовірностей; elements of theory of chances