Універсальний метод розрахунку гумометалевих деталей при їх деформації - Толстенко, Олександр Васильович; Tolstenko, Aleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Гумові деталі значною мірою визначають працездатність вібраційних машин, тому необхідна інформація про їх жорсткость і дисипативні характеристики у широкому діапазоні зміни параметрів навантаження. Rubber parts largely determine the performance of vibratingmachines, so information about their stiffness and dissipative properties is necessary characteristics in a wide range of changes in load parameters
Universalnyi metod rozrakhunku humometalevykh detalei pry yikh deformatsii
Keywords: вібрація; vibratsiia; критерії працездатності; kryterii pratsezdatnosti; сільськогосподарські системи; silskohospodarski systemy