Поширення та особливості перебігу маститів у корів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Єкатеринославський» Дніпропетровської області - Клименко, Богдан Вячеславович; Klymenko, Bohdan Viacheslavovych; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Рябоконь, Віталій Миколайович; Riabokon’, V. M.; Роман, Лілія Григорівна; et al. (My University, 2021)
Авторами вивчено поширення та особливості перебігу маститів у корів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Єкатеринославський» Дніпропетровської області. Avtoramy vyvcheno poshyrennia ta osoblyvosti perebihu mastytiv u koriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iekaterynoslavskyi» Dnipropetrovskoi oblasti.
Poshyrennia ta osoblyvosti perebihu mastytiv u koriv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iekaterynoslavskyi» Dnipropetrovskoi oblasti
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: поширення маститів; poshyrennia mastytiv; мастити корів; mastyty koriv; корови; korovy