Підвищення ефективності технічного обслуговування молочно-доїльного обладнання - Буйницький, Олег Ігорович; Buinytskyi, Oleh (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Вступна частина дипломної роботи містить обґрунтування актуальності теми, сформульовані мета та задачі, приведено методи досліджень. Проведено аналіз технічного стану молочно-доїльного обладнання на території сучасної України. В другому розділі обґрунтовано конструктивно-технологічні параметри тестера доїльних установок, проведено його калібрування. Представлено методику дослідження стану доїльних установок. Проведено аналіз та оцінка технічного стану молочно-доїльного обладнання. Представлені шляхи вирішення проблем в роботі систем молочно-доїльного обладнання. Розроблено карту безпеки праці по вакуум-силовій установці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. Vstupna chastyna dyplomnoi roboty mistyt obgruntuvannia aktualnosti temy, sformulovani meta ta zadachi, pryvedeno metody doslidzhen. Provedeno analiz tekhnichnoho stanu molochno-doilnoho obladnannia na terytorii suchasnoi Ukrainy. V druhomu rozdili obgruntovano konstruktyvno-tekhnolohichni parametry testera doilnykh ustanovok, provedeno yoho kalibruvannia. Predstavleno metodyku doslidzhennia stanu doilnykh ustanovok. Provedeno analiz ta otsinka tekhnichnoho stanu molochno-doilnoho obladnannia. Predstavleni shliakhy vyrishennia problem v roboti system molochno-doilnoho obladnannia. Rozrobleno kartu bezpeky pratsi po vakuum-sylovii ustanovtsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.
Pidvyshchennia efektyvnosti tekhnichnoho obsluhovuvannia molochno-doilnoho obladnannia
Keywords: доїльна установка; doilna ustanovka; технічне обслуговування; tekhnichne obsluhovuvannia; тестер; tester; параметри; parametry; ефективність; efektyvnist