Міжкультурна компетентність в системі професійної підготовки студентів сучасних вишів - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Дніпровський гуманітарний університет, 2018)
У статті викладені деякі аспекти формування міжкультурної компетентності в системі професійної підготовки студентів сучасних вишів. The article outlines some aspects of intercultural competence formation in the system of professional training of university students.
Intercultural competence in the system of professional training of university students
Keywords: міжкультурна компетентність; intercultural competence; професійна підготовка; professional training; студенти вишів; university students