Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки сої - Лопаткіна, Ольга Олександрівна; Lopatkina, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета наукової роботи – дослідження технологій післязбиральної обробки сої та розробка практичних інструментів її удосконалення.Meta naukovoi roboty – doslidzhennia tekhnolohii pisliazbyralnoi obrobky soi ta rozrobka praktychnykh instrumentiv yii udoskonalennia.
Udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv pisliazbyralnoi obrobky soi
Keywords: насіння сої; nasinnia soi; фізико-технологічні властивості; fizyko-tekhnolohichni vlastyvosti; гранулометрична характеристика; hranulometrychna kharakterystyka; умови зберігання; umovy zberihannia; перевантажувальний термінал; perevantazhuvalnyi terminal