Фактори ризику, що впливають на показники економічної діяльності підприємства - Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті фактори ризику, що впливають на показники економічної діяльності підприємства. Rozghlianuti faktory ryzyku, shcho vplyvaiut na pokaznyky ekonomichnoi diialnosti pidpryiemstva.
Risk factors that affect the economic performance of the enterprise
Keywords: економічна діяльність підприємства; ekonomichna diialnist pidpryiemstva; фактори ризику; faktory ryzyku