Агробізнес: значення, сутність та шляхи розвитку - Байдак, Ірина Іванівна; Baidak, Iryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Аграрне підприємництво (агробізнес) являє собою сукупність економічних відносин у аграрному секторі держави. Розвиток підприємництва в аграрному секторі сприяє розширенню сфери застосування праці аграріїв, створює нові можливості працевлаштування сільського населення. Ahrarne pidpryiemnytstvo (ahrobiznes) yavliaie soboiu sukupnist ekonomichnykh vidnosyn u ahrarnomu sektori derzhavy. Rozvytok pidpryiemnytstva v ahrarnomu sektori spryiaie rozshyrenniu sfery zastosuvannia pratsi ahrariiv, stvoriuie novi mozhlyvosti pratsevlashtuvannia silskoho naselennia.
Ahrobiznes: znachennia, sutnist ta shliakhy rozvytku
Keywords: аграрне підприємництво; ahrarne pidpryiemnytstvo; агробізнес; ahrobiznes; шляхи розвитку; shliakhy rozvytku