Удосконалення маркетингової підтримки управлінських рішень підприємства оптової торгівлі - Колодько, Артем Володимирович; Kolodko, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження: є процес управління маркетинговою діяльністю підприємства оптової торгівлі ТОВ «АРДЖЕН ПЛАСТ» в умовах воєнного стану. Предмет дослідження: є маркетингова підтримка управлінських рішень на підприємстві оптової торгівлі пакувальною продукцією. Метою роботи є розробка теоретичних і практичних рекомендацій щодо удосконалення системи маркетингової підтримки управлінських рішень на підприємстві оптової торгівлі пакувальною продукцією ТОВ «АРДЖЕН ПЛАСТ» в умовах воєнного стану. Obiekt doslidzhennia: ye protses upravlinnia marketynhovoiu diialnistiu pidpryiemstva optovoi torhivli TOV «ARDZhEN PLAST» v umovakh voiennoho stanu. Predmet doslidzhennia: ye marketynhova pidtrymka upravlinskykh rishen na pidpryiemstvi optovoi torhivli pakuvalnoiu produktsiieiu. Metoiu roboty ye rozrobka teoretychnykh i praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia systemy marketynhovoi pidtrymky upravlinskykh rishen na pidpryiemstvi optovoi torhivli pakuvalnoiu produktsiieiu TOV «ARDZhEN PLAST» v umovakh voiennoho stanu.
Udoskonalennia marketynhovoi pidtrymky upravlinskykh rishen pidpryiemstva optovoi torhivli
Keywords: менеджмент; management; маркетинг; marketing; рішення; decision; підтримка; support; торгівля; trade; ефективність; efficiency