Оптимізація технології виробництва молока корів в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Кам’янського району Дніпропетровської області - Сайродінова, Валерія Валеріївна; Sairodinova, Valeriia Valeriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Практичне значення роботи в тому, що експериментально доведено економічну доцільність використання препарату «Целобактерин», виявлено додаткові резерви підвищення молочної продуктивності корів, якісних показників та властивостей молока. Praktychne znachennia roboty v tomu, shcho eksperymentalno dovedeno ekonomichnu dotsilnist vykorystannia preparatu «Tselobakteryn», vyiavleno dodatkovi rezervy pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti koriv, yakisnykh pokaznykiv ta vlastyvostei moloka.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipro-N» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: дійні корови; diini korovy; ферментно-пробіотичний препарат «Целобактерин»; fermentno-probiotychnyi preparat «Tselobakteryn»; молочна продуктивність корів; molochna produktyvnist koriv; якість молока; yakist moloka; годівля корів; hodivlia koriv