Удосконалення процесу удобрення грунту з розробкою конструкції розкидаючого робочого органу машини для внесення мінеральних добрив - Рева, Віталій Миколоєвич; Reva, Vitalii Mykoloievych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Удосконалення процесу удобрення ґрунту шляхом розробки нової конструкції розкидаючого робочого органу машини для внесення мінеральних добрив. Це сприятиме підвищенню ефективності використання добрив, забезпеченню рівномірного їх розподілу по поверхні поля та зниженню негативного впливу на навколишнє середовище. Udoskonalennia protsesu udobrennia gruntu shliakhom rozrobky novoi konstruktsii rozkydaiuchoho robochoho orhanu mashyny dlia vnesennia mineralnykh dobryv. Tse spryiatyme pidvyshchenniu efektyvnosti vykorystannia dobryv, zabezpechenniu rivnomirnoho yikh rozpodilu po poverkhni polia ta znyzhenniu nehatyvnoho vplyvu na navkolyshnie seredovyshche.
Udoskonalennia protsesu udobrennia hruntu z rozrobkoiu konstruktsii rozkydaiuchoho robochoho orhanu mashyny dlia vnesennia mineralnykh dobryv
Keywords: внесення добрив; vnesennia dobryv; відцентровий робочий орган; vidtsentrovyi robochyiorhan; мву; mvy; тов «осіріс»; tov «osiris»