Удосконалення організаційно-економічного механізму управління підприємством - Моісеєнко, Артем Володимирович; Moiseienko, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є система управління діяльністю промислового підприємства. Предметом дослідження є організаційно-економічний механізм управління підприємством, його елементи, інструменти та закономірності функціонування в умовах ринкової нестабільності. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних заходів з удосконалення організаційно-економічного механізму управління підприємством з метою підвищення результативності управлінських рішень і ефективності діяльності ТДВ «Перечинський ЛХК». Obiektom doslidzhennia ye systema upravlinnia diialnistiu promyslovoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye orhanizatsiino-ekonomichnyi mekhanizm upravlinnia pidpryiemstvom, yoho elementy, instrumenty ta zakonomirnosti funktsionuvannia v umovakh rynkovoi nestabilnosti. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka praktychnykh zakhodiv z udoskonalennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu upravlinnia pidpryiemstvom z metoiu pidvyshchennia rezultatyvnosti upravlinskykh rishen i efektyvnosti diialnosti TDV «Perechynskyi LKhK».
Udoskonalennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: організаційно-економічний механізм; organizational and economic mechanism; управління підприємством; enterprise management; ефективність управління; management efficiency; управлінські рішення; managerial decision-making; контролінг; controlling; бюджетування; budgeting; мотиваційний механізм; motivation mechanism