Технологчна безпека складних сільскогосподарських систем - Толстенко, Олександр Васильович; Tolstenko, Aleksandr (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Розглядається проблема забезпечення технічної безпеки машин, споруд від дії промислової вібрації. В основі розрахунків запропоновані критерії працездатності. Розглядається алгоритм прогнозування довговічності елементів віброзахисту складних технічних сільськогосподарських систем. - The problem of ensuring the technical safety of machines is under consideration,buildings from industrial vibration. In the basis of calculations proposed performance criteria. The algorithm is considered predicting the durability of vibration protection elements is difficult technical agricultural systems.
Technological safety of complex agricultural systems
Keywords: вібрація; Vibration; критерії працездатності; performance criteria; сільськогосподарські системи; agricultural systems