Організація обліку амортизації основних засобів підприємства - Губарик, Ольга Миколаївна; Hubaryk, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Показано організацію обліку амортизації основних засобів підприємства. Pokazano orhanizatsiiu obliku amortyzatsii osnovnykh zasobiv pidpryiemstva.
Organization of accounting for depreciation of fixed assets of the enterprise
Keywords: організація; organization; облік; accounting; амортизація; depreciation; основні засоби; fixed assets