Особливості діяльності кредитних спілок в умовах фінансової кризи - Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności (WSIU), 2015)
Специфіка діяльності кредитних кооперативів у різних країнах світу, відмінності у заходах їх державної підтримки, а також особливості прояву самої кризи мають безпосередній вплив як на результати, так і на перспективи діяльності кредитно-кооперативних установ. В роботі представлені підсумки діяльності кредитних установ та динаміка основних показників діяльності кредитних спілок. Проаналізовано цілий ряд проблем, які спричинила фінансова криза, що становлять серйозну загрозу для функціонування кредитних. The specificity of activity of credit cooperatives in different countries, the differences in how their state support and peculiarities of manifestation of the crisis has a direct impact on the results and prospects of activity of credit cooperative institutions. The paper presents the results of the activity of credit institutions and the dynamics of the main indicators of activities of credit unions. Analyzed a number of problems that arose from the financial crisis and pose a serious threat to the functioning of credit unions.
Рeculiarities of activities of credit unions in the financial crisis
Keywords: кредитно-кооперативні установи; credit cooperative institutions; кредитна кооперація; credit cooperatives; кредитні спілки; credit unions; фінансова криза; financial crisis; економічна криза; economic crisis; фінансові ризики; financial risks