Обґрунтування енергетичного критерію руйнування гумових захисних покриттів, що працюють в умовах абразивно-втомного зношування. - Калганков, Євген Васильович; Kalhankov, Yevhen; Черній, Олександр Анатолійович; Chernii, Oleksandr (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Розглянуте обґрунтування енергетичного критерію руйнування гумових захисних покриттів, що працюють в умовах абразивно-втомного зношування. Rozghlianute obgruntuvannia enerhetychnoho kryteriiu ruinuvannia humovykh zakhysnykh pokryttiv, shcho pratsiuiut v umovakh abrazyvno-vtomnoho znoshuvannia.
Obgruntuvannia enerhetychnoho kryteriiu ruinuvannia humovykh zakhysnykh pokryttiv, shcho pratsiuiut v umovakh abrazyvno-vtomnoho znoshuvannia
Keywords: руйнування гумових захисних покриттів; ruinuvannia humovykh zakhysnykh pokryttiv; обґрунтування енергетичного критерію; obgruntuvannia enerhetychnoho kryteriiu