Удосконалення діяльності сільськогосподарського підприємства з використанням консалтингу - Демченко, М.; Demchenko, M. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Консалтингова діяльність це особлива форма професійного підприємництва, що представляє собою інтеграцію навчальної, управлінської, інноваційної та впроваджувальної діяльності, в процесі якої консультант надає методологічну та практичну підтримку клієнту, спонукає його до дії і вирішення виниклих або назріваючих проблем. Konsaltynhova diialnist tse osoblyva forma profesiinoho pidpryiemnytstva, shcho predstavliaie soboiu intehratsiiu navchalnoi, upravlinskoi, innovatsiinoi ta vprovadzhuvalnoi diialnosti, v protsesi yakoi konsultant nadaie metodolohichnu ta praktychnu pidtrymku kliientu, sponukaie yoho do dii i vyrishennia vynyklykh abo nazrivaiuchykh problem.
Udoskonalennia diialnosti silskohospodarskoho pidpryiemstva z vykorystanniam konsaltynhu
Keywords: суб'єкти агропродовольчого ринку; subiekty ahroprodovolchoho rynku; консалтинг; konsaltynh; удосконалення діяльності; udoskonalennia diialnosti