Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печива - Кузнєцова, Ксенія Ігорівна; Kuznietsova, Kseniia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи : удосконалення технологічної лінії з виробництва здобного печива з джемом в умовах ТОВ «Кріоліт-Д».Meta roboty : udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva zdobnoho pechyva z dzhemom v umovakh TOV «Kriolit-D».
Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho pechyva
Keywords: здобне печиво; zdobne pechyvo; джем; dzhem; удосконалення лінії; udoskonalennia linii; формувальна машина; formuvalna mashyna; продуктивність; produktyvnist