Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлини - Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ), 2020)
Склад кексу містить цукор, масло вершкове, меланж, родзинки, борошно нутове, журавлину сушену та розпушувач. Sklad keksu mistyt tsukor, maslo vershkove, melanzh, rodzynky, boroshno nutove, zhuravlynu sushenu ta rozpushuvach.
Sklad keksu z biolohichno aktyvnymy rechovynamy z nutu ta zhuravlyny
Keywords: патенти ДДАЕУ; patenty DDAEU; патент до харчової промисловості; patent do kharchovoi promyslovosti; виробництво борошняних кондитерських виробів; vyrobnytstvo boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv; кондитерські вироби; kondyterski vyroby; виробництво кексів; vyrobnytstvo keksiv; безглютенове борошно нутове; bezghliutenove boroshno nutove; глютен; hliuten; кекс; keks