Удосконалення процесу механізації з розробкою комбінованого агрегату для поверхневого обробітку ґрунту - Данилюк, Богдан Олександрович; Danyliuk, Bohdan (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Проаналізовано конструкції комбінованих ґрунтообробних агрегатів та робочих органів, які можуть встановлюватись на них. Proanalizovano konstruktsii kombinovanykh gruntoobrobnykh ahrehativ ta robochykh orhaniv, yaki mozhut vstanovliuvatys na nykh.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii z rozrobkoiu kombinovanoho ahrehatu dlia poverkhnevoho obrobitku gruntu
Keywords: комбінований ґрунтообробний агрегат; kombinovanyi gruntoobrobnyi ahrehat; поверхневий обробіток ґрунту; poverkhnevyi obrobitok gruntu; голчастий диск; holchastyi dysk; ФГ «Теліпко»; FH «Telipko»