Оцінка стану зсувонебезпечного схилу балки Шамишина міста Кам’янське - Максимова, Наталія Миколаївна; Maksymova, Nataliia; Пікареня, Дмитро Сергійович; Pikarenia, Dmytro; Даниленко, Галина Іванівна; Danylenko, Halyna (My University, 2018)
Зроблено оцінку стану зсувонебезпечного схилу балки Шамишина міста Кам’янське Zrobleno otsinku stanu zsuvonebezpechnoho skhylu balky Shamyshyna mista Kamʺyansʹke
Otsinka stanu zsuvonebezpechnoho skhylu balky Shamyshyna mista Kamʺyansʹke
Keywords: оцінка стану схилу; otsinka stanu skhylu; зсувонебезпечні схили; zsuvonebezpechni skhyly; геологічні процеси; heolohichni protsesy; методика польових робіт; metodyka polʹovykh robit