Оцінка ділової активності сільськогосподарського підприємства як чинник його інноваційно-інвестиційного розвитку - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Liudmyla; Колєсов, В. С.; Koliesov, V. S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Інноваційно-інвестиційна діяльність є невід'ємною складовою будь- якого підприємництва, оскільки розвиток і підвищення ефективності виробництва неможливі без постійних прогресивних нововведень. Вирішення проблем активізації інноваційно-інвестиційної діяльності є актуальним для більшості сільськогосподарських підприємств. Крім того, досвід розвинутих країн свідчить, що вихід з економічної кризи неможливий без активізації інноваційно-інвестиційної діяльності. Innovatsiino-investytsiina diialnist ye nevidiemnoiu skladovoiu bud- yakoho pidpryiemnytstva, oskilky rozvytok i pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva nemozhlyvi bez postiinykh prohresyvnykh novovveden. Vyrishennia problem aktyvizatsii innovatsiino-investytsiinoi diialnosti ye aktualnym dlia bilshosti silskohospodarskykh pidpryiemstv. Krim toho, dosvid rozvynutykh krain svidchyt, shcho vykhid z ekonomichnoi kryzy nemozhlyvyi bez aktyvizatsii innovatsiino-investytsiinoi diialnosti.
Otsinka dilovoi aktyvnosti silskohospodarskoho pidpryiemstva yak chynnyk yoho innovatsiino-investytsiinoho rozvytku
Keywords: сільськогосподарське підприємство; silskohospodarske pidpryiemstvo; інноваційно-інвестиційний розвиток; innovatsiino-investytsiinyi rozvytok; оцінка ділової активності; otsinka dilovoi aktyvnosti