Обґрунтування технологічних і кінематичних параметрів системи очищення коренезбиральної машини - Міщенко, Ігор Ігорович; Mishchenko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Удосконалення системи очищення вороху коренеплодів машини КБМ-6 є актуальною науково-практичною задачею, яка визначила напрямок досліджень магістерської роботи.Udoskonalennia systemy ochyshchennia vorokhu koreneplodiv mashyny KBM-6 ye aktualnoiu naukovo-praktychnoiu zadacheiu, yaka vyznachyla napriamok doslidzhen mahisterskoi roboty.
Obgruntuvannia tekhnolohichnykh i kinematychnykh parametriv systemy ochyshchennia korenezbyralnoi mashyny
Keywords: коренеплоди цукрових буряків; koreneplody tsukrovykh buriakiv; коренезбиральна машина; korenezbyralna mashyna; поздовжній транспортер; pozdovzhnii transporter; ворох; vorokh; очищувально-передавальий валець; ochyshchuvalno-peredavalyi valets; цапфа; tsapfa