Технічна оснащеність зернового комплексу України: стан та перспективи розвитку - Макаренко, П. М.; Makarenko, P.; Бардадим, Марія Василівна; Bardadym, Mariya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
Проведений аналіз сучасного стану матеріально-технічної оснащеності зернового виробництва, визначено притаманно їй проблема та можливі напрями вирішення. The analysis of the modern material and technical maintenance of the grain production has been conducted. Its problems and the possible directions solutions have been determined.
Tekhnichna osnashchenistʹ zernovoho kompleksu Ukrayiny: stan ta perspektyvy rozvytku
Keywords: технічна оснащеність; tekhnichna osnashchenistʹ; зерновий комплекс України; zernovyy kompleks Ukrayiny; перспективи розвитку; perspektyvy rozvytku