Удосконалення процесу механізації вирощування пшениці озимої та конструкції сівалки - Володько, Дмитро Олегович; Volodko, Dmytro (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Мета проекту: удосконалення механізації вирощування озимої пшениці і конструкції сівалки СЗС-2,1. Отримані результати і новизна: удосконалено процес механізації вирощування озимої пшениці і конструкцію сівалки, що дозволить підвищити якість сівби в умовах господарства і підвищити рівномірність висіву насіння. А це дасть можливість підвищити урожайність озимої пшениці і інших ранніх зернових.Meta proektu: udoskonalennia mekhanizatsii vyroshchuvannia ozymoi pshenytsi i konstruktsii sivalky SZS-2,1. Otrymani rezultaty i novyzna: udoskonaleno protses mekhanizatsii vyroshchuvannia ozymoi pshenytsi i konstruktsiiu sivalky, shcho dozvolyt pidvyshchyty yakist sivby v umovakh hospodarstva i pidvyshchyty rivnomirnist vysivu nasinnia. A tse dast mozhlyvist pidvyshchyty urozhainist ozymoi pshenytsi i inshykh rannikh zernovykh.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi ta konstruktsii sivalky
Keywords: озима пшениця; ozyma pshenytsia; технологія; tekhnolohiia; сівалка; sivalka; робочий орган; robochyi orhan; сошник; soshnyk; техніка безпеки; tekhnika bezpeky; економічні показники; ekonomichni pokaznyky