Визначення складу сумішей методом Стокса - Клєцков, Олександр Миколайович; Kletskov, Oleksandr; Жидко, Валерія Іванівна; Zhidko, Valeriia; Карук, Катерина Дмитрівна; Karuk, Kateryna (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди, 2020)
Визначення відсоткового складу простихрідин, що входять до невідомої суміші. Determination of composition by percentage of simple liquids which are included in unknown mixture
Determination of composition of mixtures by method of stoks
Keywords: вода; water; рідина; liquid; суміш; mixture