Застосування бактеріальних препаратів на посівах гороху - Лемішко, Світлана Миколаївна; Lemishko S. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2018)
Проводились дослідження по визначенню впливу, як окремого використання бактеріальних препаратів на основі азотфіксуючих та фосформобілізуючих бактерій, так і в комплексі із удобренням в посівах гороху. Спостереження і результати досліджень свідчать, що використання активних штамів бульбочкових бактерій для передпосівної обробки насіння гороху, збільшувало загальну кількість бульбочок в усіх варіантах.Studies were conducted to determine the effect of the individual use of bacterial preparations based on nitrogen fixing and phosphorubibilizing bacteria, and in combination with fertilizers in pea crops. Observations and results of researches indicate that the use of active strains of tuber bacteria for presowing treatment of peas, increased the total number of tubers in all variants.
Application of bacterial preparations on the posts of poverty
Keywords: бактеріальні препарати; bacterial preparations; інокуляція насіння; inoculation of seeds; внесення добрив; fertilizer; продуктивність гороху; productivity peas