Improvement of promotion tolls for agricultural products sales in the food security system - Savenko, Olena; Савенко, Олена Анатоліївна; Volovyk, Iryna; Воловик, Ірина Анатоліївна (Poltava State Agrarian University, 2021)
Improvement of promotion tolls for agricultural products sales in the food security system. Вдосконалення тарифів на просування сільськогосподарської продукції в системі продовольчої безпеки/
Вдосконалення тарифів на просування сільськогосподарської продукції в системі продовольчої безпеки
Keywords: agricultural products; сільськогосподарська продукція; promotion tolls; рекламні збори; food security system; система продовольчої безпеки