Еколого-техногенна безпека складних сільскогосподарських систем - Толстенко, Олександр Васильович; Tolstenko, Аleкsandr (ТДАТУ, 2024)
Мета дослідження: підвищення безпечного функціонування складних технічних с.-г. систем шляхом створення математичних моделей. Об’єкт дослідження – віброізолюючі елементи складних технічних сільськогосподарських систем. Методи дослідження – теоретичний пошук. Meta doslidzhennia: pidvyshchennia bezpechnoho funktsionuvannia skladnykh tekhnichnykh s.-h. system shliakhom stvorennia matematychnykh modelei. Obiekt doslidzhennia – vibroizoliuiuchi elementy skladnykh tekhnichnykh silskohospodarskykh system. Metody doslidzhennia – teoretychnyi poshuk.
Ekoloho-tekhnohenna bezpeka skladnykh silskohospodarskykh system
Keywords: машина; mashyna; гума; huma; гумовий масив; humovyi masyv; віброізоляція машин; vibroizoliatsiia mashyn; вібробезпека; vibrobezpeka