SWOT-аналіз діяльності аграрного підприємства та розробка маркетингових стратегій - Романенко, Дар’я Володимирівна; Romanenko, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – маркетингова діяльність аграрного підприємства в умовах нестабільного ринкового середовища. Предмет дослідження – сукупність теоретико-методичних підходів і практичних інструментів SWOT-аналізу та формування маркетингових стратегій аграрного підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних засад і розробці практичних рекомендацій щодо формування маркетингових стратегій аграрного підприємства на основі результатів SWOT-аналізу з метою підвищення його конкурентоспроможності та стійкості розвитку. Obiekt doslidzhennia – marketynhova diialnist ahrarnoho pidpryiemstva v umovakh nestabilnoho rynkovoho seredovyshcha. Predmet doslidzhennia – sukupnist teoretyko-metodychnykh pidkhodiv i praktychnykh instrumentiv SWOT-analizu ta formuvannia marketynhovykh stratehii ahrarnoho pidpryiemstva. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v obgruntuvanni teoretychnykh zasad i rozrobtsi praktychnykh rekomendatsii shchodo formuvannia marketynhovykh stratehii ahrarnoho pidpryiemstva na osnovi rezultativ SWOT-analizu z metoiu pidvyshchennia yoho konkurentospromozhnosti ta stiikosti rozvytku.
SWOT-analiz diialnosti ahrarnoho pidpryiemstva ta rozrobka marketynhovykh stratehii
Keywords: маркетингова стратегія; marketing strategy; swot-аналіз; swot analysis; аграрне підприємство; agricultural enterprise; елеваторна діяльність; elevator activity; стратегічний маркетинг; strategic marketing