Indicators of homeostasis of canine acute pancreatitis under the influence of biologically active supplements “Humilid” - Losieva, Ielyzaveta; Locіeva, Y. O.; Losieva, Ye.; Лосєва, Єлизавета Олександрівна; Belozor, M.; Белозор, М. Є.; Losieva, K.; Лосєва, К. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Biologically active supplement "Humilid" has anti-inflammatory and enteroprotective effects for the treatment of canine acute pancreatitis, reduces the recovery time of the pancreas and intestines. In addition, moderate stimulation of hematopoietic function of the bone marrow was found. Встановлено, що біологічно активна добавка «Гумілід» володіє протизапальною та ентеропротекторною дією при лікуванні гострого панкреатиту в собак. Застосування гуміліду сприяло зменшенню часу відновлення підшлункової залози та кишечника.
Показники гомеостазу у собак хворих на гострий панкреатит за впливом біологічно активної добавки Гумілід
Keywords: biologically active supplement "Humilid"; біологічно активна добавка «Гумілід»; acute pancreatitis; гострий панкреатит; canine; собаки