Бджоли та продукти бджільництва як біоіндикатори забруднення середовища - Калиниченко, Олена Олександрівна; Kalinichenko, Alena; Kalinichenko, Olena; Kalinichenko, O. O.; Kalinichenko, Olena O.; Kalinichenko, O.; Kalynychenko, O.; Іжболдіна, Олена Олександрівна; Izhboldina, O. O.; Izhboldina, O.; Izhboldina, Е. А.; Izhboldina, Н.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
У статті представлена інформація щодо властивостей бджіл та бджолопродуктів виконувати роль біоіндикаторів довкілля. The article presents information on the properties of bees and bee products to act as environmental bioindicators.
Bees and beekeeping products as bio-indicators of environmental pollution
Калиниченко Олена Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-5391-0281 Іжболдіна Олена Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-8816-2228
Keywords: мед; honey; медоносна бджола; honey bee; біоіндикатори довкілля; environmental bioindicators