Класифікація зобов’язань для цілей обліку - Ковальова, Ярослава Геннадіївна; Kovalova, Yaroslava; Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Господарська діяльність будь-якого підприємства неможлива без залучення позикових коштів. Позикові кошти у вигляді поточних зобов’язань виступають джерелом формування та фінансування активів, а отже відіграють важливу роль у функціонуванні підприємства. Hospodarska diialnist bud-yakoho pidpryiemstva nemozhlyva bez zaluchennia pozykovykh koshtiv. Pozykovi koshty u vyhliadi potochnykh zoboviazan vystupaiut dzherelom formuvannia ta finansuvannia aktyviv, a otzhe vidihraiut vazhlyvu rol u funktsionuvanni pidpryiemstva.
Klasyfikatsiia zoboviazan dlia tsilei obliku
Keywords: господарська діяльність підприємства; hospodarska diialnist pidpryiemstva; залучення позикових коштів; zaluchennia pozykovykh koshtiv; фінансування активів; finansuvannia aktyviv